KK Science: The Science of Beauty

The science of beauty

Bij KK Laboratories R&D denken we op een andere manier over huidverzorging en hygiëne. Onze formules zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten of op laboratorium gebaseerde ingrediënten met bewezen doeltreffendheid om te voldoen aan de wens van de huidige huidverzorgingsbehoeften.

In 2018 begon onze zoektocht naar manieren om een brug te slaan tussen desinfectie en huidverzorging op een luxe manier. Bij KK Laboratories voorzagen wij al vroeg dat onze kosmopolitische levensstijl veel moois van de wereld tot ons brengt, maar tegelijkertijd de noodzaak voor hygiëne steeds belangrijker is. En dus  werd HANDMIST geboren, the elite treat. 

The HANDMIST collection

Geur is een belangrijk onderdeel van het ontwerp. De nieuwe HANDMIST collectie bestaat uit drie heerlijke, zorgvuldig uitgekozen geuren en is vernoemd naar bijzondere steden in de wereld. Elke geur is te herkennen aan zijn eigen aparte kleur.

SEOUL

Tijdloos chic, een delicate muskusachtige frisheid.

Geïnspireerd door een bruisende kosmopolitische stad.

JAIPUR

Een vrolijke, zachte mix van roos, vanille en perzik.

Als een romantische zwoele avond in de roze stad Jaipur

AMSTERDAM

Frisse, subtiele mix van groene frisheid en bloemen. Als een mooie ochtendwandeling door het Amsterdamse Vondelpark.

Desinfact® Active Oxygen Technology 

Hi-Speed H2O2

HANDMIST is een handverzorgende spray met een desinfecterende werking. De hiervoor gebruikte technologie van Desinfact is gebaseerd op een zeer mensvriendelijke methode om waterstofperoxide in lage concentraties actiever te maken. De bijzondere combinatie van desinfecterende kracht en vriendelijkheid wordt mogelijk door deze zogenaamde Active Oxygen technologie. De gebundelde kracht van de ingrediënten in de formulering is in staat de van nature aanwezige desinfecterende kracht van waterstof peroxide te versterken. Waterstof peroxide wordt daarmee zogenaamde Hi-Speed H2O2, een zeer snelwerkende versie van dit vertrouwde ingrediënt. 

De technologie is ontstaan na jaren van onderzoek en ontwikkeling. Desinfact is puur en alleen gespecialiseerd in hoogwaardige en mensvriendelijke antimicrobiële producten. Deze bijzondere technologie wordt door wereldspelers als hoogwaardig product in de professionele markt ingezet.

De slimme en moderne formulering met biologisch afbreekbare wasactieve stoffen met een allergenenvrij parfum zorgt voor een zeer effectief en mens- en milieu-vriendelijk product.